Despre

Maison des Crêpes

Povestea Noastră

Suntem Ruxandra și Valentin Strugaru și am deschis primul restaurant Maison des Crêpes în Micul Paris, înainte de Crăciun. Mai exact, în decembrie 2016. Ne-am dorit un concept unic în România, într-o locație intimă, cu aer franțuzesc. Și ne-am bucurat că prin noi, românii au redescoperit clătitele și s-au îndrăgostit de ale noastre. De la început am vrut și am gândit un meniu bazat exclusiv pe clătite, de la micul dejun și până la ultima masă a zilei!

Orice vă imaginați, de la tartar la o felie de tort rafinat, am pus în meniul Maison des Crêpes. Anii au trecut, iar noi ne-am extins. Și după patru ani, Dragoș Petrescu, președintele Grupului City Grill, unul dintre cele mai importante personaje din industria restaurantelor, a vrut să ne cunoască și să ne dezvoltăm împreună. Așa am dus povestea Maison des Crêpes dincolo de București, Muntenia, la Ploiești și la Buzău, în Transilvania, la Brașov, și spre Moldova, la Iași. E doar începutul, știm bine, așa că te invităm să faci parte din povestea Maison des Crêpes!

Misiunea noastră

Am creat un concept unic în România, am încorporat renumitele clătite franțuzești într-un restaurant full-service, pancakes dulci sau sărate pentru fiecare masă a zilei. Savoarea și gustul autentic al preparatelor oferă o experiență culinară veridică și stârnește emoție fiecărui client.

Reinventăm gustul clătitelor pe care le integrăm în rețete simple sau complexe, gândite de chefii noștri bucătari ce au transformat preparatele în repere internaționale.

Tradiția celui mai iubit desert din lume și varietatea formelor pe care le poate lua, fiind peste 30 de tipuri de crêpes, se completează pentru a contura imaginea unui restaurant fine dining cu aer urban parizian.

Ți-am trezit interesul?

Pentru a primi mai multe informații despre oportunitatea unică de a deține o franciză Maison des Crêpes, completează formularul de mai jos și vei fi contactat de managerul de dezvoltare în cel mai scurt timp.