Unele dintre cele mai creative deserturi din București…

Confit de rață, pui marinat, creveți

Maison des Crêpes oferă un dezmăț gastronomic pentru clienți de toate vârstele, fie că își doresc un mic dejun copios, un brunch sofisticat, o cină elegantă, un pahar de vin de la crame renumite sau un desert diferit. Restaurantul îți oferă de toate.

Cool Breakfast

Pe lângă breakfast-ul cool, te poți bucura de atmosfera liniștită a dimineții. Locul este cochet și cozy, atât prin design, cât și prin muzica franțuzească ce cântă în surdină. Dacă nu ai reușit să-ți satisfaci tabieturile acasă, atunci terasa încălzită e locul perfect în care să-ți începi ziua.

Dacă vrei să iei un mic dejun complex, atunci platourile de 2 persoane sunt alegerea potrivită: poți savura croissantele proaspete cu nutella sau dulceață, iar dacă îți dorești să începi cu ceva sărat, pe platou regăsești avocado proaspăt, crispy bacon și o omletă caldă și pufoasă. Pancakes-urile sunt numai bune de mâncat cu unt sau cremă de brânză. Bineînțeles, pentru că e dimineață, e musai să bei un cappuccino cremos, opțiunea potrivită cunoscătorilor care vor să se bucure de o cafea delicioasă.

Cozy
Brunch

În caz că nu ai reușit să ajungi la micul dejun, restaurantul este alegerea potrivită pentru brunch. În plus, dacă te afli în criză de timp, e suficient să te gândești la un oraș din Franța (căci așa sunt denumite brunch-urile la Maison des Crêpes) și vei primi un brunch complet, dulce sau sărat, cu apă, cafea, fresh sau, dacă ești mai îndrăzneț, cu un pahar de prosecco.

Fie că e ziua fetelor, ziua mamă – fiică sau ai nevoie de un loc pentru un date inedit, Maison des Crêpes mulțumește toate gusturile și nevoile micilor parizieni.

Vă așteptăm la Maison des Crêpes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *