Maison Des Crêpes logo

Prelucrarea datelor cu caracter personal

MAISON DES CREPES ATENEU S.R.L, cu sediul în localitatea București, Sectorul 1, Str. Emanoil Porumbaru 81 C, e-mail: office@maisondescrepes.ro, unic de inregistrare 38440190, înscrisă la Registrul Comerțului cu nr. J40/18531/2017.

Politica de confidențialitate vă este pusă la dispoziție la începutul interacțiunii cu noi, prin intermediul site-ului web. Datele au fost colectate de www.www.maisondescrepes.ro

Maisondescrepes.ro colectează informațiile dumneavoastră personale (numele complet, numărul de telefon, adresa de e-mail, sexul, IP-ul și preferințele de limbă ale browserului pe care îl folosiți) atunci când ne contactați prin formularul de contact, telefonic sau prin e-mail. Informațiile pe care ni le furnizați pot include numele, adresa, adresa de e-mail si numărul de telefon, sexul, precum și alte informații, după caz.

De asemenea, nu vom colecta sau prelucra date cu caracter personal sensibile legate de dumneavoastră, precum informațiile despre originea etnică sau rasială, confesiunea religioasă, opiniile politice, convingerile filozofice, viața/orientarea sexuală ori sănătatea), cu excepția cazului în care vom fi obligați să facem acest lucru prin lege și/sau în cazul în care ne veți furniza consimțământul dumneavoastră explicit, în mod separat. Dacă ne veți furniza, în mod voluntar, date cu caracter personal (inclusiv date cu caracter personal sensibile) prin intermediul interacțiunii dumneavoastră cu website-ul nostru sau prin corespondență directă cu noi prin telefon, e-mail sau în orice altă modalitate, din proprie voință și nu la cererea noastră, vom șterge datele din sistemele noastre, dacă nu vom considera că prelucrarea acestora este necesară pentru un scop legitim al www.maisondescrepes.ro

Vă aducem la cunoștință faptul că de fiecare dată când ne veți vizita website-ul, vom colecta automat următoarele date:
1) Date tehnice, care pot include: Adresa Internet Protocol (IP), utilizată pentru conectarea calculatorului dumneavoastră la internet, tipul și versiunea de browser, informațiile de conectare, tipurile și versiunile extensiilor de browser (plug-in), setarea fusului orar, sistemul și platforma de operare, tipul și marca dispozitivului mobil. Aceste date pot fi colectate și prelucrate numai cu consimțământul dumneavoastră prin intermediul fișierelor de tip cookie ale terțelor părți. Informații suplimentare despre acest subiect puteți găsi în secțiunea: Politica Cookies.

2) Date despre vizita dumneavoastră, care pot include: calea completă către resursa accesată (URL-ul), informațiile sau produsele pe care le-ați căutat sau vizualizat (inclusiv articolele de top citite, categoriile de top accesate), secvența de click-uri către, prin și de la website-ul nostru (inclusiv data și ora), timpii de răspuns al paginilor, erorile de descărcare, durata vizitelor pe anumite pagini (inclusiv timpul mediu petrecut pe anumite pagini, vizionarea anumitor conținuturi), timpul mediu petrecut într-o aplicație și numărul de vizualizări din astfel de aplicații, numărul mediu de articole vizualizate pe website-ul nostru, informații privind interacțiunea cu paginile (cum ar fi derularea, click-urile și trecerile de mouse), metodele folosite pentru a naviga pe pagină, datele despre comportamentul utilizatorilor și orice număr de telefon folosit pentru a apela sau orice adresa de e-mail folosită pentru a contacta reprezentanții departamentului nostru de servicii pentru clienți.

Scopul de utilizare a datelor
Maisondescrepes.ro colectează date cu caracter personal pe pagina site-ului, numai cu acordul voluntar al clientului, iar scopurile sunt următoarele: rezolvarea problemelor de orice natură, care se referă la programările efectuate și la cele ce au fost anulate, contactarea clientului, la cererea sa voluntară ori în chestiuni de relații cu clienții. Astfel că maisondescrepes.ro are permisiunea de a prelucra datele cu caracter personal (cele de identificare și de contact), în vederea furnizării serviciilor și efectuării plăților în baza contractelor relevante, inclusiv a abonamentelor achiziționate.

De asemenea, putem prelucra datele cu caracter personal pentru a vă putea oferi informațiile necesare despre servicii ori bunuri, despre care considerăm că vă interesează. În cazul în care sunteți deja un client al brandului nostru, vă vom contacta numai prin intermediul e-mail-ului, deoarece avem în baza de date informații despre dumneavoastră, în urma serviciilor care au făcut obiectul unei vânzări anterioare sau unei negocieri în vederea vânzării, cu excepția cazului în care ați optat pentru altă metodă de contact. Iar dacă sunteți un client nou, vă vom contacta prin mijloace electronice numai dacă avem acordul dumneavoastră prealabil.

Există și posibilitatea de a nu vă folosi datele personale în acest fel, dar trebuie să bifați caseta din formularul de înregistrare, referitoare la colectarea datelor cu caracter personal. Putem, de asemenea, să vă folosim datele cu caracter personal pentru a înțelege conținutul preferat și pentru a oferi conținut relevant pentru dumneavoastră; pentru a vă permite să participați la caracteristicile interactive ale serviciului nostru, atunci când alegeți să faceți acest lucru; pentru a măsura sau a înțelege eficacitatea publicității pe care o oferi; pentru a face sugestii și recomandări despre serviciile sau produsele care ar putea să vă intereseze.

Comunicare
Cu acordul dumneavoastră, vă putem trimite newslettere, alerte periodice, recomandări de articole, mesaje administrative sau de ordin tehnic, ce au legătură cu serviciile și produsele pe care le oferim, prin intermediul apelului telefonic și/sau e-mail. Acestea fac parte din categoria mesajelor de marketing, pe care dumneavoastră alegeți dacă doriți să le primiți sau nu.

Securitate
Datele dumneavoastră privind adresa IP și istoricul de conectare vor putea fi folosite din motive de securitate, menite să monitorizeze și, implicit, să prevină eventualele încălcări și/sau fraude ale Acordului de utilizare ori a Politicii de confidentialitate, care ar putea să îi afecteze și pe ceilalți vizitatori/clienți de-ai noștri. Maisondescrepes.ro vă asigură că nu va distribui niciuna din informațiile personale pe care le-ați furnizat către agenții sau agenți de publicitate. Ele vor fi păstrare în condiții de siguranță și folosite doar în scopurile enumerate mai sus. Chiar dacă sunteți client sau doar vizitator, vă oferim dreptul de a modifica sau șterge datele pe care ni le-ați oferit. Ștergerea sau modificarea datelor în timp ce apelați la serviciile noastre pot afecta modul în care oferim aceste servicii ori chiar încetarea lor.

Livrarea produselor

În momentul în care plasați o comandă, aceasta va fi livrată într-un interval de 2-4 zile, prin curier rapid, la adresa specificată de dvs.

Vă rugăm să folosiți adresa sau numărul de telefon la care puteți fi găsiți între orele 10:00 – 16:30, în timpul zilelor lucrătoare. Acest interval orar reprezintă programul de activitate al firmei de curierat.

Returul poate fi făcut în maxim 15 zile de la data livrării, cu condiția ca acestea să nu fie folosite.

Taxe de transport: Curier (livrare în toată țara)- 20 lei pentru comenzile mai mici de 150 lei.

Returnarea produselor

 1. În cazul în care doriți să returnați un produs, este necesar să pregătiți și să asigurați corespunzător produsul, punându-l în cutia originală, ca mai apoi să îl puneți într-o pungă și să îl sigilați cu scotch.
 2. Pentru a vă putea identifica, introduceți adresa de e-mail sau numărul de telefon din comandă, precum și numărul comenzii. Ele pot fi găsite în e-mailul sau sms-ul de confirmare.
 3. Alegeți produsele pe care vreți să le returnați și indicați contul bancar și titularul contului în scopul returnării banilor, apoi înregistrați returul.
 4. După plasarea returului, firma de curierat va ajunge la adresa dvs. în următoarele 2-3 zile, pentru a ridica produsele. Costul transportului pentru retur va fi suportat de dvs. (20 lei).
 5. Schimbul de produse este gratuit.
 6. După ce coletul este preluat de către departamentul de retur, acesta este verificat, iar în cazul în care este acceptat, banii pe produsul comandat de dvs. vor fi restituiți în contul bancar.

Modalități de plată

În ceea ce privește modalitățile de plată acceptate la noi pe platformă, dorim să vă informăm că utilizăm serviciile oferite de Netopia.ro, un furnizor de servicii de plată online de încredere. Acesta este un sistem sigur, rapid și ușor de utilizat pentru a efectua plăți electronice în mod convenabil și eficient.

Netopia.ro oferă o gamă largă de metode de plată, printre care se numără:

 • Carduri de credit/debit – puteți efectua plăți rapide și sigure cu cardul dvs. Visa sau Mastercard.
 • Plată prin intermediul serviciului de internet banking – aveți posibilitatea să plătiți online prin intermediul băncii dvs. de la care dețineți contul bancar.
 • Plata în numerar prin intermediul terminalelor self-service – puteți efectua plăți prin intermediul terminalelor self-service disponibile în diverse locații.

Folosind serviciile Netopia.ro, vă asigurăm că toate tranzacțiile sunt securizate și protejate împotriva fraudei. De asemenea, veți primi confirmarea plății și chitanța în timp real.

Sperăm că aceste informații v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări suplimentare despre modalitățile de plată disponibile sau aveți nevoie de asistență în ceea ce privește procesul de plată, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Suntem întotdeauna aici pentru a vă ajuta în orice fel posibil.

Cu respect, Echipa noastră.

Maison Des Crepes

0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golMagazin