Afacerile care încep la Imperiul Leilor ajung întotdeauna acolo unde își doresc! Maison des Crêpes reprezintă unul dintre exemple. Parteneriatul nostru cu Dragoș Petrescu,  antreprenor român și fondator al lanțului City Grill Restaurants, a început cu un potențial uriaș, astfel că ne bucurăm în continuare de o dezvoltare continuă.

 

Valentin Strugaru a participat în sezonul 1 la emisiunea Imperiul Leilor și i-a convins pe investitori că face niște clătite cum nu găsești în România. Așa l-a atras de partea lui pe Dragoș Petrescu, investitorul care a văzut potențial în afacerea sa cu clătite. Atunci a investit 250.000 de euro, pentru 49% din business, dar a pus la dispoziția antreprenorului alte 250.000 de euro, capital de lucru pentru dezvoltarea la care visa.

 

În prezent, cu ajutorul lui Dragoș Petrescu am reușit să ducem povestea Maison des Crêpes la următorul nivel. 

 

Urmărește și tu clipul următor și vezi modul în care am reușit să dezvoltăm împreună o afacere de succes și un sistem excelent de francizare  

 

2 răspunsuri

  1. The Beatles – легендарная британская рок-группа, сформированная в 1960 году в Ливерпуле. Их музыка стала символом эпохи и оказала огромное влияние на мировую культуру. Среди их лучших песен: „Hey Jude”, „Let It Be”, „Yesterday”, „Come Together”, „Here Comes the Sun”, „A Day in the Life”, „Something”, „Eleanor Rigby” и многие другие. Их творчество отличается мелодичностью, глубиной текстов и экспериментами в звуке, что сделало их одной из самых влиятельных групп в истории музыки. Музыка 2024 года слушать онлайн и скачать бесплатно mp3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *