Valentin Strugaru, fondatorul Maison des Crêpes, a prezentat la Banii în Mișcare cum a luat naștere ideea de afacere și cum s-a dezvoltat brandul.

 

Am deschis primul restaurant în decembrie 2016 și îmi aduc aminte  am investit atunci toți banii pe care îi aveam în casă, dar eram foarte încrezători în proiectul nostru, pentru  știam  vom vinde cel mai iubit desert și anume clătitele.” a declarat Valentin.

Acum, Maison des Crêpes este o franciză de succes în România, axată pe dezvoltarea colaborărilor cu actualii și viitorii parteneri. Restaurantul de la Piața Romană s-a transformat acum în academie, unde atât partenerii, cât și echipa, beneficiază de un training specializat. 

 

„Oferim partenerilor noștri suport, experiența și expertiza noastră pentru un business de succes.”, a adăugat Valentin Strugaru.

S-a discutat despre cifrele de investiții, dar și despre avantajele pe care le au partenerii care vor să ni se alăture. 

Vizionează clipul de mai jos și află mai multe despre franciza Maison des Crêpes!

Leave a Reply

Your email address will not be published.