Valentin Strugaru a participat la primul său podcast, la ApropoTv, alături de Andi Moisescu. S-au simțit ca în sufrageria unui bun prieten, nu doar pentru că au putut să se bucure de clătitele de la Maison des Crêpes, ci și pentru atmosfera destinsă pe care au creat-o împreună.
Au povestit multe. Despre primele plimbări la metro ca să cumpere unt la pachete de 200 de grame și până la comenzile din prezent, de sute de kilograme de unt pentru Maison des Crêpes. Valentin a prezentat întreg parcursul nostru, cum am reușit ca de la un singur restaurant deschis în inima Bucureștiului, să ne bucurăm de o franciză de succes!
Pe scurt, s-a discutat despre începutul, prezentul și viitorul Maison des Crêpes. Cum totul a pornit de la o imagine viralizată, cum restaurantele s-au extins încă din primul an și cum s-a adaptat în momentele în care a fost nevoit să înfrunte consecințele pandemiei.
Vizionează clipul de mai jos și află povestea Maison des Crêpes!
Comentariile sunt închise.