Project Description

Am împletit pasiunea pentru fine dining cu tradiția celui mai iubit desert din lume

In decembrie 2016 deschideam primul restaurant cu preparate exclusiv pe baza de clatite. Eram pioneri in domeniu, stiam ca vrem calitate, dar mai ales o experienta completa pentru cei care se incumetau sa ne dea o sansa. A fost nevoie de un vis si o nebunie de moment ca pe 16 Decembrie sa ne primim prietenii intr-o locatie micuta cu dorinta de a-i invita sa fie parte din drumul ce avea sa poarte numele Maison des Crepes.

       Maison des Crepes inseamna mai mult decat un meniu atent construit si locatii cu un design aparte. Maison des Crepes inseamna fiecare om care a indraznit sa viseze alaturi de noi si care a dat o sansa unei idei, care atunci parea prea indrazneata pentru un domeniu saturat de restaurante si cafenele.

      De la deschiderea primei locatii si pana in prezent am cautat sa aducem savoarea și gustul autentic al clătitelor franțuzești într-un cadru urban, intim, cu aer parizian. Am impletit pasiunea pentru fine dining cu tradiția celui mai iubit desert din lume si ne-am pus la masa cu bucatarii nostri pentru a crea cele mai gustoase experiente culinare. Cu o varietate de peste 20 de tipuri de crepes si pancakes, incercam sa gasim gustul desavarsit pentru fiecare dintre prietenii nostri. Nu spunem ca suntem cei mai buni, dar vom spune intotdeauna ca fiecare dintre noi, ofera ce are mai bun, pentru ca tu, cel care ajungi la Maison des Crepes sa fii parte din experienta visului nostru.

      Tinem la calitatea produselor noastre si ne provocam sa avem standarde calitative cat mai mari, de aceea am ales sa schimbam meniul de ori pe an. Incercam sa ne folosim de tot ce e mai bun si mai proaspat in natura, colaborand direct cu producatorii locali. O farfurie excelenta vine din pasiunea fiecarui om care a contribuit la forma ei finala, pana la cel care se bucura de produsul finit. Iti multumim ca si tu faci parte din visul nostru ori de cate ori alegi sa ne treci pragul.