Era noastră este umbrită de multe sentimente și emoții negative, de aceea este foarte important să ne oferim timp pentru noi, timp în care să uităm de stresul cotidian și pe care să-l petrecem doar cu oameni dragi sufletului nostru.

Seara fetelor ar trebui să devină zi sfântă, măcar o dată pe săptămână; o seară în care alături de prietenele tale și cele mai entuziaste povești, îți reîncarci bateriile și cum altfel dacă nu cu ajutorul unei băuturi fine, cu puțin alcool, doar cât să îți dea curajul să poveștești până pe înserat.

Lychee Martini sau Lycheetini este propunerea noastră simplă, dar de efect. Siropul lychee este cel care face acest cocktail special; este obținut dintr-un fruct tropical, aromat cu gust dulce-acrișor și cu un parfum deosebit. Fructele au un conținut bogat de vitamina C, dar și potasiu, ce poate contribui la sănătatea inimii.

Pe lângă acest sirop, cocktail-ul mai conține și suc proaspăt de lime, preparat pe loc, înainte ca băutura să ajungă la masa ta.

E seara fetelor! Tu cu ce alegi să-ți completezi poveștile piperate?

Un cocktail se potrivește excepțional cu un desert fin și, pentru că ești la Maison des Crepes, ai suficiente variante cât pentru fiecare seară a fetelor din an.

Recomandarea noastră este Linda, un preparat pe bază de pancakes de cacao și o pavlova făcută în casă de mâinile iscusite ale bucătarilor noștri. 

Crema de brânză și frișca completează perfect aroma exotică a cocktail-ului.

Comentariile sunt închise.